Bescuitbodem

Dit recept voor een makkelijke bescuitbodem. Een heerlijke basis voor taarten.

Bescuitbodem

Gang: Basis
Porties: 1 Bodem

Benodigdheden

  • hittebestendige kom
  • Mixer
  • pan

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 150 gram suiker
  • ¼ theelepel zout
  • 150 gram bloem

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Vul de kom met eieren, suiker en zout
  • Plaats de kom in een pan met zacht kokend water. Klop het mengsel tot deze 37 graden Celsius is
  • Haal de kom uit de pan en klop verder tot deze afgekoeld is
  • Voeg een gedeelte, ongeveer 1/3, van bloem toe. Spatel dit voorzichtig door het opgeklopte ei mengsel. Herhaal deze stap tot al het meel toegevoegd is.
  • Vul een ingevette bakvorm met het mengsel en bak deze direct af in 25-30 min

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept