Tagliatelle met Zalm

Het avondeten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Dit makkelijke en snelle recept zet je binnen no-time op tafel! Deze pasta bevat zalm, maar ook een goede dosis groente in de vorm van spinazie en doperwten.

Tagliatelle met zalm

Kooktijd15 min
Gang: Hoofdgerecht
Porties: 2

Ingrediënten

  • 125 gram Tagliatelle
  • 250 gram Zalm
  • 250 ml Kookroom
  • 100 gram Doperwten
  • 200 gram Spinazie
  • 75 gram Parmezaanse kaas

Instructies

  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Bak de zalm aan beide kanten gaar in ongeveer 4 minuten. Maak daarbij gebruik van een scheutje olie.
  • Haal de zalm uit de pan en zet apart.
  • Verwarm de kookroom in de pan (2 min).
  • Voeg de spinazie, hand voor hand, toe en laat slinken.
  • Voeg de doperwten toe en warm op.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Rasp de parmezaanse kaas en voeg 50 gram toe aan de saus.
  • Voeg de zalm toe en laat even meebakken.
  • Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de rest van de kaas.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept