Bruschetta met geitenkaas, perzik en walnoot

Bruschetta met geitenkaas en verse perziken & walnoten. Dat is toch de ideale combinatie! Dit ultra snelle recept heb je binnen no-time gemaakt. Je kan dit recept gebruiken als Lunch, om als hapje om uit te delen.

Het is wel handig als je de geitenkaas op tijd uit de koelkast haalt. Dit zorgt ervoor dat hij goed smeerbaar is. Welk brood je kiest als basis maakt niet zo veel uit.

Bruschetta met geitenkaas, perzik en walnoot

Kooktijd10 min
Gang: Borrelhapje, Lunch
Porties: 4

Ingrediënten

  • 2 rijpe perziken of nectarine
  • 4 sneetjes brood
  • 8 walnoten
  • 100 gr geitenkaas
  • olijfolie

Instructies

  • Gril het brood doormiddel van de olijfolie in een pan goudbruin.
  • Smeer de geitenkaas op het brood.
  • Snij de perzik in reepjes en verdeel deze over de geitenkaas.
  • Enjoy!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept