Het avondeten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Dit makkelijke en snelle recept zet je binnen no-time op tafel! Deze pasta bevat zalm, maar ook een goede dosis groente in de vorm van spinazie en doperwten.
Tagliatelle met zalm
Porties: 2
Ingrediënten
- 125 gram Tagliatelle
- 250 gram Zalm
- 250 ml Kookroom
- 100 gram Doperwten
- 200 gram Spinazie
- 75 gram Parmezaanse kaas
Instructies
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Bak de zalm aan beide kanten gaar in ongeveer 4 minuten. Maak daarbij gebruik van een scheutje olie.
- Haal de zalm uit de pan en zet apart.
- Verwarm de kookroom in de pan (2 min).
- Voeg de spinazie, hand voor hand, toe en laat slinken.
- Voeg de doperwten toe en warm op.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Rasp de parmezaanse kaas en voeg 50 gram toe aan de saus.
- Voeg de zalm toe en laat even meebakken.
- Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de rest van de kaas.