Tijd om te lunchen! Het is belangrijk om even dat rustmomentje in de dag de creëren. Door bewust een keuze te maken voor een lunchgerecht, neem je een moment om er van te genieten in plaats van die boterham snel tussendoor. Probeer daarom deze eiwraps eens. Ze zijn makkelijk te maken en natuurlijk super lekker. Door het gebruik van rode biet en veldsla, heb je direct al een goede stap gedaan richting voldoende groente!
Eiwraps met geitenkaas en rode biet
Porties: 2
Ingrediënten
- 5 eieren
- 25 gram pistachenoten
- 1 avocado
- 150 gram geitenkaas
- 75 gram bietenblokjes
- 30 gram veldsla
Instructies
- Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
- Bak de helft van het mengsel in een koekenpan met een scheut olie.
- Bak de eiwrap ongeveer 3 minuten per kant.
- Herhaal dit met de andere helft van het mengsel.
- Je hebt nu twee eiwraps.
- Pel de pistache noten en snij grof.
- Snijd de avocado in repen.
- Snijd de rode biet in kleine stukjes.
- Smeer de geitenkaas over de eiwraps.
- Beleg met de rode biet, pistache nootjes, avocado en veldsla.
- Rol de eiwrap op en genieten maar!