Ga terug

Eiwraps met geitenkaas en rode biet

Kooktijd10 min
Gang: Lunch
Porties: 2

Ingrediƫnten

  • 5 eieren
  • 25 gram pistachenoten
  • 1 avocado
  • 150 gram geitenkaas
  • 75 gram bietenblokjes
  • 30 gram veldsla

Instructies

  • Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak de helft van het mengsel in een koekenpan met een scheut olie.
  • Bak de eiwrap ongeveer 3 minuten per kant.
  • Herhaal dit met de andere helft van het mengsel.
  • Je hebt nu twee eiwraps.
  • Pel de pistache noten en snij grof.
  • Snijd de avocado in repen.
  • Snijd de rode biet in kleine stukjes.
  • Smeer de geitenkaas over de eiwraps.
  • Beleg met de rode biet, pistache nootjes, avocado en veldsla.
  • Rol de eiwrap op en genieten maar!