Ga terug
Afdrukken
Print Recept
Speculaas botercreme
Kooktijd
10
min
Totale Tijd
10
min
Gang:
Basis
Keuken:
Amerikaans, Nederlandse
Benodigdheden
pan
Mixer
Garde
Ingrediƫnten
45
gram
bloem
gezeefd
240
ml
melk
200
gram
ongezouten roomboter
200
gram
poedersuiker
2
theelepels
speculaaskruiden
naar smaak
Instructies
Voeg de melk en de bloem samen in een steelpan en meng
Breng het mengsel al roerend aan de kook
Haal het mengsel van het vuur, dek af met folie en laat het afkoelen.
Klop ondertussen de boter en poedersuiker tot een luchtig geheel
Voeg het afgekoelde bloemmengsel to aan het boter mengsel en klop nog 5 min
Voeg de speculaarkruiden toe en meng tot het goed verdeeld is
Bewaar de botercreme in the koelkast tot je het gebruikt