Ga terug

Kaassoufflés

Bereidingstijd20 min
Kooktijd5 min
Totale Tijd25 min
Gang: Borrelhapje
Porties: 10 kleine stuks

Ingrediënten

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 125 gram kaas jong belegen
  • 25 gram paneermeel ongeveer
  • 1/2 ei
  • peper
  • zout

Instructies

  • Laat de bladerdeeg (bijna helemaal) ontdooien. Als ze niet helemaal ontdooid zijn werkt dat het makkelijkst.
  • Halveer de plakjes.
  • Verdeel de kaas in het midden van de bladerdeeg.
  • Vouw het bladerdeeg dicht en druk de randjes goed dicht met een vork.
  • Pak twee kommen of diepe borden.
  • Klop het ei los en doe in het andere bord de paneermeel.
  • Voeg peper en zout toe aan het paneermeel.
  • Haal de kaassoufflés door het eitje.
  • Vervolgens door de paneermeel.
  • Bak de kaassoufflés in een frituurpan (180 graden) 3 minuten.
  • Serveer en Enjoy!